Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe önümüzdeki sezona yepyeni kararlar ile girmeyi planlıyor.

Sarı Lacivertli takım bir yandan transfer çalışmalarına ve yeni teknik direktör arayışlarına devam devam ederken, kadro planlamasını da sürdürüyor.

Yeni sezonda Sportif Direktörlük görevini üstlenecek olan Emre Belözoğlu flaş bir karar geldi.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Fenerbahçe'de sportif direktör olacak Emre Belözoğlu, Alman golcü Max Kruse hakkındaki kararını verdi.

32 yaşındaki futbolcu Kruse, Belözoğlu tarafından yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor. Sarı Lacivertli yönetime raporunu sunacak olan Emre, Alman golcünün satılmasını yada kiralık olarak gönderilmesini isteyeceği öğrenildi.

MAX KRUSE KİMDİR?

32 yaşındaki Alman Milli futbolcu kariyerine ülkesinin Reinbek takımının altyapısından başladı. SC Vier- und Marschlande Altyapı, U17 ve U19 takımlarının formalarını da terleten futbolcu daha sonra Werder Bremen takımına transfer oldu.

St. Pauli, Freiburg, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg gibi takımların formalarını giyen Kruse, 2019 yılın yaz transfer döneminde Werder Bremen'den Feenrbahçe'ye bonservis bedeli olmadan transfer oldu.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 8,5 milyon Euro.

Bu sezon Sarı Lacivertli forma ile topla 23 maça çıkan Max Kruse, Spor Toto Süper Lig'de 7 gol 7 asistlik performans sergilerken; Türkiye Kupası'nda ise 1 assit ile takımına katkı sapladı.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL