Spor Toto Süper Lig'in iki güçlü ekibi Beşiktaş ve Trabzonspor, A Milli Takımımızın 22 yaşındaki genç oyuncusu Kaan Ayhan'ı kadrolarına katmak için karşı karşıya gelmişti.

Adı geçtiğimiz zamanlarda Fenerbahçe ile de anılan Bundesliga 2. Lig ekibi Fortuna Düsseldorf'da forma giyen 22 yaşındaki Kaan Ayhan, uzun süredir Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündeminde yer alıyor. İki takımda genç defans oyuncusunu kadrosuna katmak için uğraşırken ibre Trabzonspor tarafına çevrildi. İki taraf arasında görüşmeler şuan olumlu gidiyor. Görüşmelerde herhangi bir aksilik olmazsa Kaan Ayhan Ocak 2018'de Trabzonspor'a imza atacak.

TAM BİR JOKER! 

Kaan Ayhan, milli takımda performansıyla dikkati çeken isimlerde oldu. Sağ bek, sol bek, stoper ve önlibero mevkisinde oynayabilen Kaan Ayhan, bu mevikilerde gösterdiği performans ile dikkayleri üzerine çekti.

Almanya’da Schalke 04 altyapısında yetişen genç futbolcu, geçen sezon transfer döneminde Schalke’den Fortuna Düsseldorf’a 500 bin Euro karşılığında transfer oldu. Ancak bu rakamın, onun değerini gösterir bir rakam olduğu oldukça tartışmaya açık. Kaan Ayhan ‘Joker’ tanımının karşılığını hem çok yönlülüğü hem de düşük bonservis bedeliyle veriyor.

22 yaşındaki Kaan'ın, Fortuna Düsseldorf’ta bu sezona da iyi başladığını söylemek zor değil. Genç futbolcu, stoper olarak forma giydiği 4 maçta 1 asist yapma başarısı gösterdi. Geçen sezon 23 maça çıkmasına karşın 1 gol ve 1 asistle oynamıştı. 

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL