Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon için takımın başına büyük umutlarla getirdiği Phillip Cocu, sarı-lacivertli camiayı sezona kabus gibi başlatmıştı. Phillip Cocu ile yollar ayrıldıktan sonra yola yardımcı antrenör Erwin Koeman ile ligin devre arasına kadar gitmeyi bekliyordu ama oda gerçekleşmedi. Ligin ilk yarısının bitmesine iki hafta kala taraftarın ısrarla istediği Ersun Yanal takımın başına geçti. Ersun Yanal gelmeden önce 17. sırada bulunan ve kümede kalma mücadelesi veren Fenerbahçe, Ersun Yanal'la birlikte çıkışa geçti ve sezonu 6. sırada tamamladı.

Dün ise gündemi bomba gibi sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Ersun Yanal'ın istifa etmek istediği gündeme bomba gibi düştü. İstifa sebebi ise istediği transferlerin yapılmaması olarak belirtildi. Başarılı teknik adamın gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek olan Ljubombir Fejsa'yı istemediği, sistemine uygun olmadığı iddia edildi...

Levent Ümit Erol ise, Ersun Yanal'ın istifa haberlerinin gerçek dışı olduğunu ve 30 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusun Ersun Yanal'ın isteği ile transfer edildiğini söyledi. Fejsa'nın adı her ne kadar Beşiktaş ile de anılsa Fenerbahçe transferi sonlandırdı. Transfer önümüzdeki günlerde resmen açıklanacak.