Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki 10 numara futbolcusu Mehmet Ekici'nin Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düştü.

Medyada yer alan haberlere göre; Siyah Beyazlı takım ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Gökhan Gönül'ün eski takımı Fenerbahçe'ye imza atmaya yakın olduğu hatta Sarı Lacivertli takımda sportif direktör olarak göreve gelmesi beklenen Emre Belözoğlu'nun devreye girdiği öne sürüldü.

Yine medyada çıkan haberlerde Sarı Lacivertli futbolcu Mehmet Ekici'nin Beşiktaş'ın radarında olduğu yazıldı.

Çıkan iddialara Levent Ümit Erol son noktayı koydu.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Ekici'nin Beşiktaş'a, Gökhan Gönül'ün de Fenerbahçe'ye gideceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor.

35 yaşındaki sağ bek futbolcusu Gökhan Gönül, Siyah Beyazlı takımla devam edecek ve futbolu Beşiktaş'ta bırakacak.

MEHMET EKİCİ KİMDİR?

Futbol kariyerine Almanya'nın SpVgg Unterhaching Altyapısında başlayan 30 yaşındaki futbolcu Bayern Münih altyapı, U17, U19 ve A takım formaları giydi. Daha sonra Bayern Münih'ten 700 bin euro karşılığında Nürnberg'e kiralık olarak gönderildi. Bayern'den Werder Bremen takımına 5 milyon euro karşılığında transfer oldu. 2014 yılında Bundesliga ekibinden Trabzonspor'a 1,5 milyon euro karşılığında transfer olan futbolcu 2017 yılında Bordo Mavili ekipte süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı. Karadeniz ekibi ile sözleşmesi 1 Temmuz 2017 yılında sona eren Mehmet Ekici bonservis bedeli olmadan Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Bu sezon Sarı Lacivertli forma ile toplamda 9 karşılama da süre alan Ekici, 2 asistlik performans sergiledi.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL