Euro 2016'daki rakiplerimizden İspanya'nın kalecisi David De Gea ile Real Madridli Isco , Athletic Bilbao'nun yıldızı Iker Muniain'in ve Bayern Münin'li Javi Martinez'in adları bir seks skandalına karıştı.


İspanya Milli Takımı futbolcularının başı cinsel istismar iddiasıyla büyük dertte. Kimliği açıklanmayan bir kadın sadece De Gea’yı değil Athletic Bilbao'da top koşturan Iker Muniain ve Real Madridli genç yıldız İsco ile Bayern Münih'in yıldız orta sahası Martinez'in de isimlerini verdi. 


Tanık, henüz reşit değilken David de Gea ve Iker Muniain ile (üstte) 2012 yılında 5 yıldızlı bir otelde birlikte olduğunu ileri sürdü. Futbolcuların avukatları ise, müvekkillerinin ekonomik güçlerinden dolayı suçlandığını ve kendilerinden para sızdırılmaya çalışıldığını savundu. Ancak mahkeme bu savunmayı reddetti.


Milli Yıldızların hakkındaki iddialar bunlarla da sınırlı değil. Yaşı küçük kızlarla ilişkiye girdikleri, 'Torbe' lakaplı Ignacio Allende Fernendez'in (üstte) kurduğu şebekenin bir parçası oldukları ileri sürülüyor.
Şu ana kadar doğrulanmış olmasa da Real Madridli Isco’nun da diğer isimlere dahil olabileceği konuşuluyor.


Yeni Gelişme : İspanyol kaleci De Gea bu iddialarla ilgili olarak kadro dışı bırakıldı. 




Sporundibi.com Özel Haber / Semih Şimşek