Spor Toto Süper Lig'de takımlar kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına aralıksız devam ederken bir yandan da yeni sezon için gün sayıyor.

Televizyon kanalları ve dijital medya platformları da sporseverler için yepyeni program hazırlıklarını sürdürüyor.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Dijital medya platformu Bağımsız Futbol'dan bomba bir üçlü geliyor.

Bağımsız Futbol programında Okan Koç, Evren Turhan ve Emre Bol'un yer alacağı öğrenildi.

OKAN KOÇ KİMDİR?

Adapazarılı bir ailenin çocuğu olan Okan, Hürser Tekinoktay'ın kendisini fark etmesiyle; profesyonel futbola Çanakkale Dardanelspor'da başladı. İlk kez burada Ajax FC kulübü tarafından izlendi. 2001 yılında İlhan Cavcav'ın girişimiyle Gençlerbirliği'ne transfer oldu.

Denizlispor, Konya Şekerspor, Sakaryaspor, Altay ve Beşiktaş gibi takımlarında formalarını terletti.

EMRE BOL KİMDİR?

Aslen Rizeli olan Emre Bol, Türkiye Gazetesi'nde muhabirlik ve yazarlık görevlerinde bulunan bol daha sonra Turkuvaz Medya Grubuna geçen Bol, A Spor'da yorumculuk ve Fotomaç gazetesinde yazarlık yapmıştır. Ayrınca Tv100'de ''VAR ODASI'' programında da yorumculuk yapmıştır.

EVREN TURHAN KİMDİR?

Tam adıyla Evren Nuri Turhan 10 Eylül 1974 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. 2021 Ocak ayı itibariyle 46 yaşındadır. Boyu 180 cm olan eski futbolcu, orta saha mevkiinde görev almış ve Türk milli takım formasını da terletmiştir. Futbolculuk döneminde Sakaryaspor, Samsunspor, Malatyaspor, Ankaragücü ve Galatasaray takımlarının formalarını terletti.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL