Yeni sezonda PTT 1. Lig'de mücadele edicek Manisaspor , yeni sezon öncesi 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı ve kadrosunu güçlendirdi. Bir kaleci , bir sağ bek ve orta saha transferi yaptı.Bu transferleri ise Sporundibi.com olarak ilk biz açıklıyoruz...

O 3 OYUNCU KİM ?

  Kaleci transferindeki isim İsmail Şahmalı.İsmail Şahmalı Kaleci mevkiinde görev yapan Türk futbolcu. 1. Lig takımlarından Denizlispor'dan Manisaspor'a transfer olmuştur. 

 Sağ bek trasnferindeki ise 2015 - 2016 sezonunu MKE Ankaragücü'n de kiralık geçerin Göksu Alhas.Göksu Alhas , 2. Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nde forma giyen Türk futbolcu Manisaspor'a transfer olmuştur.

 Ve son olarakta orta saha transferindeki isim ise Berkay Samancı.Berkay Samancı, Türk futbolcu. 1. Lig ekiplerinden Altınordu'dan Manisaspor'a transfer olmuştur.

Çağlar ÇETİN / SPORUN DİBİ / ÖZEL HABER



İSMAİL ŞAHMALI'NIN KARİYERİ

   Futbola Kocaelispor altyapısında başladı ve burada 2006 senesinde profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi. Üç sezon burada oynadı ve 2009-10 sezonunda 1. Lig takımlarından Bucaspor'a transfer oldu. Bucaspor'da ilk sezonunda takımla 1. Ligi 2. sırada bitirip Süper Lige yükselmeyi başardı. 2010-11 sezonunun ara transfer döneminde Adana Demirspor'a sezon sonuna kadar kiralık verildi

GÖKSU ALHAS'IN KARİYERİ 

  Göksu Alhas futbola, 7 yaşında Trabzonspor altyapısında başladı.TFF PAF Ligi'ndeki ilk sezonunda görev aldığı 29 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırdı. Sezon sonunda Bordomavi.net adlı taraftar sitesi tarafından Yılın En İyi Profesyonelliğe Aday Futbolcusu ödülüne layık görüldü. 2008-09 sezonunun ilk yarısında PAF takımda gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve dönemin teknik direktörü Ersun Yanal tarafından devre arası kampına götürülen genç futbolcu, daha sonra A takıma alındı ve 5 Ocak 2009 tarihinde takımıyla 4,5 senelik profesyonel sözleşme imzaladı.Trabzonspor'la ilk maçına sözleşme imzaladıktan bir gün sonraki Türkiye Kupası müsabakasında Antalyaspor ile oynanan maçta çıktı ve bu karşılaşmada yedi dakika forma giydi. Yine aynı sezon TFF PAF Ligi'nde attığı 22 golle ligin gol kralı oldu.

  Genç futbolcu 2009-10 sezonu başında Bordomavi.net adlı taraftar sitesi tarafından bir kez daha Yılın En İyi Profesyonelliğe Aday Futbolcusu seçildi. Yine aynı sezonun başında teknik direktör Hugo Broos tarafından kendisini geliştirmesi için kiralık olarak Trabzon Karadenizspor'a gönderildi.

Millî takım kariyeri

Göksu, şimdiye kadar U-16, U-18 ve U-19 millî takımlarında forma giydi.

BERKAY SAMANCI'NIN KARİYERİ 

  Futbola Kocaelispor altyapısında başladı ve burada 2006 senesinde profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi. Üç sezon burada oynadı ve 2009-10 sezonunda 1. Lig takımlarından Bucaspor'a transfer oldu. Bucaspor'da ilk sezonunda takımla 1. Ligi 2. sırada bitirip Süper Lige yükselmeyi başardı. 2010-11 sezonunun ara transfer döneminde Adana Demirspor'a sezon sonuna kadar kiralık verildi.

Millî takım kariyeri

  2 kez Türkiye U-18 Millî Takımına çağrılan Berkay Samancı, 2 kez Türkiye U-18 Millî Takımı formasını giymiştır.