Süper Lig'de bir maç eksiği bulunan lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde bulunan Galatasaray şampiyonluk hedefini sürdürürken bir yandan da yeni sezon transfer çalışmalarına başladı.

Ara transfer döneminde Mısır'ın Zamalek takımında Mostafa Mohamed'i renklerine bağlayan Sarı Kırmızılı kulüp şimdide İsveçli golcünün peşine düştü.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Bundesliga takımlarından Mainz kulübünde forma giyen 27 yaşındaki forvet Robin Quaison, 3 büyük İstanbul takımı olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da radarında.

Milli takımdan arkadaşı olan Erkan Zengin'den 3 büyük kulüp ve Türkiye hakkında bilgi aldığı öğrenile Quaison'un Sarı Kırmızılı takıma daha yakın olduğu da gelen bilgiler arasında.

Bu sezon Alman ekibi ile 22 maça çıkan İsveçli santrafor 3 gol 2 asistlik performans sergilerken DFB-Pokal turnuvasında ise 2 karşılaşmada 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

ROBİN QUAİSON KİMDİR?

1993 doğumlu olan İsveçli golcü futbolculuk kariyerine ülkesin İsveç'in AIK Solna U17 takımında başladı. Daha sonra AIK Solna A takımında da forma giyen deneyimli golcü Athletic Eskilstuna ve Palermo formalarını terletti. 2017 Ocak ayı transfer döneminde 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan ekibi Palermo'dan Mainz'e transfer oldu.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL