TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor teknik direktör Ertuğrul Sağlam önderliğinde yeni sezona iddialı bir kadro ile girmeyi hedefliyor.

Beyaz Kırmızılı ekip son olarak Romanya’nın CFR Cluj takımında oynayan Fildişi Sahilli defans oyuncusu Kevin Boli ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Samsunspor, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un da hedefinde olan 27 yaşındaki Portekizli futbolcu Tomane'yi renklerine bağlıyor.

Sırbistan'ın Kızılyıldız takımında forma giyen deneyimli futbolcu geçtiğimiz sezon forma giydiği 26 mücadelede 6 gol 4 asistlik performans sergiledi.

2020/21 sezonunda ise şuana kadar çıktığı 6 karşılaşmada 2 gol 1 asistlik performans sergiledi. bu gollerden bir tanesini Şampiyonlar Ligi Eleme maçında filelere gönderdi.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro.

ANTONİO MANUEL FERNANDES MENDES (TOMANE) KİMDİR?

Futbolculuk kariyerine ülkesi Portekiz'in Boavista FC CJ takımında başlayan tecrübeli golcü Boavista FC Sub-15 ve Vitória Guimarães altyapısında da forma giydi. Daha sonra Vitória Guimarães SC A takım, MSV Duisburg, Panetolikos GFS, FC Arouca, Tondela gibi takımların formalarını terletti.

2019 yaz transfer döneminde Tondela'dan 750 bin euro bonservis bedeli ile Sırp ekibi Kızılyıldız'a transfer oldu.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL