Süper Lig'de 2020/21 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken, teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek.

Siyah Beyazlı yönetimin deneyimli çalıştırıcı ile henüz sözleşme imzalamaması iddiaları da beraberinde getirdi.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın ardından göreve getirilen Yalçın, Siyah Beyazlı takımın başında büyük başarı elde etmiş ve geçtiğimiz sezonu hem Spor Toto Süper Lig hem de Türkiye Kupası ile tamamlamıştı.

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın başında çıktığı 59 maçta ise 39 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet gördü.

Peki Beşiktaş, Sergen Yalçın ile sözleşme yenileyecek mi?

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; siz takipçilerimiz ile geçtiğimiz aylarda paylaştığımız haberimiz de Beşiktaş'ın Sergen Yalçın ile sözleşme yenileyeceğini belirtmiştik.

Ayrıca Levent Ümit Erol sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda Sergen Yalçın hakkında çıkan 1 yıllık sözleşme karşılığında 2.2 milyon euro maaş ve şampiyonluk bonusu istediği iddialarına da yanıt verdi.

Erol şu ifadeleri kullandı; ''Medyanın Sergen Yalçın, sayın başkandan ve yönetimden bazılarının itibarsızlaştırmak adına 30 milyon TL istiyor , 22 milyon TL istiyor yalanlarına kimse itibar etmesin... Hoca, sayın başkana rakam söylemedi...''

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL