Özellikle kaybedilen Kasımpaşa maçının ardından defansın göbeğinde tehlike sinyalleri veren Beşiktaş'ta yönetim kollarını sıvadı.

Premier Lig'den Süper Lig'e!

Premier Lig'de Liverpool forması giyen Martin Škrtel ile her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş heyeti , 31 yaşındaki oyuncuya yeni sezonda siyah beyazlı formayı giydirecek.  Slovakya millî takımında da forma giyen başarılı futbolcu , savunmanın ortasında görev alıyor.  Škrtel, halen Premier League ekiplerinden Liverpool'da forma giyiyor.

8 Yıldır İngiltere'de Forma Giyiyor!

Altyapı kariyeri boyunca doğduğu bölgenin takımı olan Baník Horná Nitra'da forma giyen Škrtel, profesyonel kariyerine Trenčín kulübünde başladı ve burada göstermiş olduğu performansla Rusya ekibi Zenit St. Petersburg'a transfer oldu. Çıkışını devam ettiren futbolcu, 2008 yılında Liverpool'a transfer oldu. Liverpool forması ile toplam 121 maça çıkan başarılı yıldız 17 gole imza attı.

2018 yılına kadar İngiliz ekibi ile sözleşmesi devam eden oyuncunun transferini , Mario Gomez transferinde olduğu gibi ilmil ilmik dokuyan Kara Kartal 2016-2017 sezonunda defansını bu oyuncuya emanet edecek.

Levent Ümit Erol / SPORUNDİBİ.COM ÖZEL HABER!