Premier Lig ekibi Arsenal, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci mücadelesinde Olympiakos'u ağırlayacak.

İngiliz ekibinin golcü oyuncusu Alexandre Lacazette, mücadele öncesi geleceğine yönelik önemli ipuçları verdi.

Emirates Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Fransız golcü Lacazette, Arsenal'in gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edememesi durumunda takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri yalarken şu ifadeleri kullandı; "Kulüple devam eden bir sözleşmem var, bu yüzden ayrılmamın bir anlamı yok. Buradaki herkes benden memnun." 

28 yaşındaki Franzsız oyuncu, 2021 yazında sözleşmesi bitecek olan ve yeni sözleşme görüşmeleri rafa kaldırılan Pierre-Emerick Aubameyang ile ilgili sorulara da şu sözlerle yanıt verdi; "Auba takımdaki en iyi oyunculardan biri, bu sezon belki de en iyisi. Umarım takımda kalacak. Bence insanlar Auba'nın yaptıklarını daha fazla konuşmalı çünkü o bir golcüden daha fazlası. Hem defansif olarak takıma yardımcı oluyor hem de diğer oyunculara boşluklar yaratıyor. Sanırım birkaç kupa kazanırsak insanlar onun takım için neler yaptığının farkına varacak."

2019-20 sezonunda Arsenal formasıyla 19 lig mücadelesine çıkan Alexandre Lacazette, 6 gol 3 asistlik performans gösterdi.

Kaynak: Goal.com