Koronavirüse teşhisi konan Premier Lig ekiplerinden Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta'nın son durumu ile ilgili eşi Lorena Bernal, sosyal medya Instagram hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Sporx'te yer alan habere göre; Lorena Bernal İngilizce ve İspanyolca olarak yayınladığı videoda eşi Arteta'nın moralinin yerinde olduğunu ve durumunun da iyiye gittiğini dile getirerek şu ifadeleri kullandı; "Endişelenecek bir durumu yok. Moralli olması sevindirici. Bazen ateşi çıkabiliyor ve baş ağrısı yaşayabiliyor. Ancak zinde bir şekilde kontrollerini devam ettiriyor. Mesaj atan ve desteklerini gösteren herkese minnettarız" 

Ölümcül Kovid-19 virüsünün etkilerinin doğal bir süreç olduğunu ve insanoğlunun yavaş yavaş hastalığa bağışıklık kazanacağına inandığını belirten Bernal, virüsten korunmak için yapılacaklara dikkat çekti.

37 yaşındaki İspanyol teknik adam Mikel Arteta'da koronavirüs olduğu anlaşılmasının ardından İngiltere'deki maçlar durdurulmuş ve bir süre lige ara verileceği açıklanmıştı.

Kaynak: Mynet Spor