Manchester United'ın efsanesi Ferguson'dan geri dönme sinyalleri.

Van Gaal'ın görevine son verilmesi ve Manchester United teknik direktörlüğüne Giggs'in getirilmesi durumunda, Sir Alex Ferguson da kulübe dönecek.

HOLLANDALI HER AN AYRILABİLİR

Manchester United'ın geleceğiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan, teknik direktör Louis Van Gaal yöneteminde hayal kırıklığı yaratan kırmızı-beyazlılar, ligde altıncı sırada bulunurken, Hollandalı teknik adamın da her an görevden ayrılabileceği konuşuluyor.

MENTOR VE DANIŞMAN FERGUSON

Sunday People gazetesinin haberine göre; Manchester United'ın efsane teknik direktörü Sir Alex Ferguson tekrar Ada ekibine dönebileceğini çıtlattı. Van Gaal'ın görevine bu sezon son verilmesi ve onun yerine takımın başına Ryan Giggs'in getirilmesini şart koşan 74 yaşındaki Ferguson böyle bir durumda kendisinin de mentor ve danışman olarak kulübe geri döneceğini iletti.

MAZİSİ BAŞARILARLA DOLU

1986-2013 yılları arasında 27 yıl boyunca Kırmızı Şeytanları çalıştıran İskoç teknik adam büyük başarılara imza atmıştı. Ferguson döneminde United, 13 Premier Lig şampiyonluğu-5 FA Cup-4 Lig Kupası kazanırken, Şampiyonlar Ligi'nde de iki kez kupayı kaldırmıştı. 

KAYNAK:Kralspor