İngiltere’de önümüzdeki yaz transfer sezonunda en çok Manchester United ismi konuşulacak gibi görünüyor. Mourinho ile anlaşması beklenen Kırmızı Şeytanlar’ın transfer listesi çoktan hazır.

Louis Van Gaal’i takımın menajerliğine getirdikten sonra birçok yıldız ismi kadrosuna katan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde başarı parolasıyla yola çıkmıştı. Ne var ki aradan geçen iki sezonda hedefler tutturulamadı ve Hollandalı futbol adamının koltuğu sallanmaya başladı.

Mourinho İddiaları Güçleniyor


Manchester United yönetiminin önümüzdeki Haziran ayından itibaren takımın başına, geçtiğimiz haftalarda Chelsea’den ayrılan Jose Mourinho’yu getireceği dedikoduları ise ayyuka çıkmış durumda. Ada basınında bu konuda çıkan haberlere her gün bir yenisi daha ekleniyor.

Hedef Bale ve Modric

Son olarak İngiliz The Sun gazetesinde çıkan haberde, Jose Mourinho’nun Mancehester United’ın önümüzdeki sezonki kadrosunu planlamaya çoktan başladığı yazıldı. Haberde, takımın başına getirilmesi artık kesin gibi görünen Mourinho’nun yönetimden yüksek bir bütçe istediği belirtiliyor. Mourinho’nun bu bütçenin büyük bir kısmı ile eski takımı Real Madrid’den Gareth Bale ve Luka Modric’i transfer etmek istediği iddia ediliyor.