Premier Lig takımı Tottenham'ın teknik direktörü Jose Mourinho, İngiltere'de koronavirüs nedeniyle lige verilen arada yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Güçlü bir kadroyla yeni sezona girmeyi planlayan İngiliz ekibinin deneyimli teknik adamı transfer listesinde sağ bek pozisyonu için 23 yaşındaki milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik bulunuyor.

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen milli oyuncuyu özellikle ligin ikinci yarısında mercek altına alan 57 yaşındaki çalıştırıcı Mourinho, Fransız ekibinden Mehmet Zeki'yi tanıyan yardımcısı Joao Sacramento'dan da olumlu rapor aldığı ifade edildi.

Ligue 1 ekibinin sportif direktörü Luis Campos ile yakınlığı bulunan Jose Mourinho'nun, Mehmet Zeki Çelik transferi için Campos ile görüşeceği öne sürüldü.

Daily Star gazetesinde çıkan haberede; Sağ bek transferi arayışlarına devam eden İngiliz ekibinin Mehmet Zeki Çelik ismi üzerinde yoğunlaştığı ifade edildi.

Fransa Birinci Lig'de 23 maçta forma giyen milli futbolcu, 3 asistlik performans sergiledi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 6 maça çıkan 23 yaşındaki sağ bek, A Milli Takım'ın da değişmez isimleri arasında yer alıyor.

Kaynak: Mynet Spor