Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, antrenmanın ardından basın mensuplarının Jose Mourinho ile ilgili gelen sorularına yanıt verdi.

Hafta sonu Manchester United'ı 3-1 mağlup eden Liverpool'un teknik patronu Klopp, "Çok rekabetçi, çok hırslı, inanılmaz başarılı biriydi. Son birkaç ay onun için pek de eğlenceli geçmedi. Kimse, başarılarını ve kazandıklarını ondan alamaz! Olağanüstü bir menajerdi." ifadelerini kullandı.

GERRARD: "SIR ALEX'TEN SONRA EN İYİSİYDİ"

Liverpool efsanesi Steven Gerrard ise, "Mourinho, Sir Alex Ferguson'dan sonra gelen en iyi Manchester United menajeriydi. Gerçek bir kazanan! Burada oturup onun hakkında nasıl kötü bir şeyler söyleyebilirim ki! Manchester United'daki görevinden alındı ama son dönemde onlar için birkaç kupa kazanmıştı. Onun bu kadar çok eleştirilmesini anlayamıyorum. Kulübün ve Mourinho'nun bundan sonra gideceği yönü merakla takip ediyor olacağım." yorumunu yaptı.

Jose Mourinho idaresinde UEFA Avrupa Ligi ve Lig Kupası başarıları kazanan Manchester United, bu sezona kötü başlamış ve Premier Lig'in kurulduğu 1990/91'den bu yana ilk kez yeni yıl olmadan liderin 19 puan gerisine düşmüştü.


Kaynak:Sporx