Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp'u sakatlıklar düşündürüyor.

İngiliz ekibi, stoperleri Virgil van Dijk ve Joe Gomez'i uzun süreli diz sakatlıklarına kurban verirken, sağ bek Trent Alexander-Arnold da bir süre takımdan uzak kalacak. Geri dörtlünün diğer ismi sol bek Andy Robertson da perşembe günü İskoçya Milli Takımı'nda baldır sakatlığı yaşadı.

26 yaşındaki futbolcunun Leicester City'ye karşı forma giyemeyeceğinden endişe ediliyor.

Deneyimli çalıştırıcı Klopp için tüm bu ciddi eksiklere bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor. Takımın kaptanı Jordan Henderson, İngiltere'nin UEFA Uluslar Ligi'nde Belçika'ya 2-0 kaybettiği maçta sakatlığı nedeniyle devre arasında oyundan alındı. 

Sezon başında yaşadığı problemler nedeniyle hazırlık kampının önemli kısmında takımla çalışamayan ve son dönemde yavaş yavaş ritmini bulmaya başlayan Henderson'ın son durumu yapılan tetkiklerin ardından belli olacak.

Liverpool'un hafta sonu lider Leicester City ile oynayacağı maçta Thiago Alcantara ve Alex Oxlade-Chamberlain'den de yararlanamaması bekleniyor.

Kırmızıların ayrıca, Mısırlı yıldız hücum oyuncusu Mohamed Salah da koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kaynak: Goal.com