İngiltere Premier Lig'de üst üste aldığı iki yenilgi sonrası geleceği tartışılmaya başlayan teknik adam Ole Gunnar Solskjaer, düzeltilmesi gereken birçok şey olduğunun altını çizerken bunun için de zamana ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Basına açıklamalarda bulunan Norveçli teknik adam Solskjaer; "Bana göre bir şeyleri gerçekleştirmek için birçok yolumuz var. Jürgen Klopp, bugünkü takımını dört yılda kurdu ve şu an harika gidiyorlar. Bizim için hızlı bir düzelme olmayacak. Bir transfer döneminde 8-10 oyuncu alamayız. En başta uygulamaya konulan plana sadık kalmalısınız. İşimin içindeyken planı birçok kez değiştirmeyeceğim. Kulüp ile görüştüm ve plana sadık kalacağım. Tüm konuşmamız olumlu geçti" şeklinde konuştu.

Aralık 2018 yılında Jose Mourinho'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Solskjaer açıklamalarına şu şekilde devam ett;

"Taraftarlarımız ne yaptığımızı biliyor. Başladığımız şeyi bitirmemiz gerektiğini biliyorlar. Antrenmanlarda her şey yolunda ancak kazanamadığımız için biraz çökmüş durumdalar.  Ancak işler kötüyken biliyorsunuz ki bir noktada doğru gitmeye başlayacak." ifadelerini kullandı.

Manchester United, Premier Lig'in 25. hafta mücadelesinde Wolverhampton ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Goal.com