Premier Lig'in 21. haftasında Arsenal'in Manchester United'ı 2-0 yendiği mücadelenin ardından bir televizyon programında yorumlar da bulunan Robin Van Persie, Manchester United'ın teknik adamı Ole Gunnar Solskjaer'i eleştirmişti.

Van Persie, Solskjaer'in mücadelenin sonunda verdiği röportajda gülümsemesinin yanlış olduğunu ve Norveçli çalıştırıcının daha sert olması gerektiğini söyleyip şöyle devam etmişti: "Böyle bir maçtan sonra gülümseyebildiğini görüyorum. Gülecek zaman değil. Daha sinirli olmalı. Görünüşe bakılırsa Manchester United oyuncuları ondan korkmuyor."

Kırmızı Şeytanlar'ın çaşıltırıcısı Solskjaer ise FA Cup üçüncü turunda Wolverhampton ile oynanacak maç öncesi düzenlediği basın toplantısında bu eleştirilere cevap verdi. 46 yaşındaki teknik adamın yanıtı çok sert oldu:

"Ben Robin'i tanımam, Robin de beni tanımaz. Benim yönetim şeklimi eleştirmeye hakkı yok. Ben değişmeyeceğim, orası kesin. Evet, Robin benim 20 numaralı formamı almış olabilir ve muhtemelen benden alabileceği tek şey de o. Çünkü ben Orta Çağ'da değilim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.com