Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Jamaikalı oyuncusu Raheem Sterling, bireysel ödüller söz konusu olduğunda Manchester City'li oyuncuların Liverpool forması giyenler kadar saygı görmediklerini düşündüğünü ifade etti.

Manchester City, Guardiola teknik direktörlüğünde iki lig şampiyonluğu kazanırken, yıldız oyuncu Sterling, AS gazetesine verdiği röportajda kulübün yıldız isimlerin bu dönemde hak ettiği saygıyı görmediğini şu sözler ile dile getirdi;

"Özellikle geçtiğimiz sezon lig şampiyonluğu da dahil olmak üzere dört kupa kazandık. Ancak buna rağmen İngiltere'de Yılın Oyuncusu ödülünü bizden biri kazanmadı. Ödülü harika bir sezon geçiren Virgil van Dijk kazandı ancak önceki sezonlarda Yaya Toure 20 gol attığında ona hiçbir ödül verilmedi. Sergio Agüero da uzun zamandır takımdaydı ve inanılmaz gollere imza attı. Yine de hiçbir City oyuncusuna ödül layık görülmedi. Dört defa şampiyon olan bir takımdan hiçbir oyuncunun ödülü alamaması imkansız. Bu sezon Liverpool şampiyon olacak ve tabii ki Yılın Oyuncusu ödülü de onlara gidecek. Ancak biz aynı muameleyi görmedik."

İngiltere Premier Lig'de lider Liverpool ile arasında 22 puanlık bir fark bulunan Manchester City ligin 27. haftasında Leicester City ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Goal.com