İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da Harry Kane'in sakatlanmasının ardından gözler forvet transferine çevrildi.

The Sun'da çıkan habere göre golcü arayışlarını sürdüren Tottenham, Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen Krzysztof Piatek'in transferini tamamlamaya çok yaklaştı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Newcastle ve Crystal Palace'ın da ilgilendiği Piatek, rekabetçi bir takımda oynamak istediği için tercihini Tottenham'dan yana kullandığı da çıkan iddialar arasında.

Çıkan haberde, Tottenham'ın Polonyalı golcü Piatek için İtalyan ekibi Milan'a yaklaşık 33 milyon euro ödeyeceği belirtilirken kısa süre içerisinde sağlık kontrollerinden geçmesi beklenen 24 yaşındaki futbolcunun 3.5 yıllık anlaşma imzalayacağı belirtildi.

2018-19 sezonunun ilk yarısında Genoa formasıyla çıkışa geçen ve 21 maçta 20 gol kaydeden Piatek, devre arasında 35 milyon euro'ya Milan'a transfer olmuş ve ikinci yarıda 11 gol kaydetmişti. Son olarak eski yıldızı Ibrahimovic'i yeniden kadrosuna katan Milan'da bu sezon 18 maça çıkan Polonyalı yıldız Krzysztof Piatek 4 gollük performans sergiledi.

Kaynak: Goal.com