İnter forması terleten Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu İtalya basınında Corriere dello Sport'a röportaj verdi. Tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon şampiyonluk için en büyük favorinin kendileri olduğuna vurgu yaptı.

"Geldiğinde Lukaku ve Hakimi ayrıldı. Yanlış takıma geldiğini düşündün mü?" sorusu üzerine Hakan, şu yanıtı veridi; "Asla. İkisi burada çok iyi işler yaptı ve onlara saygı duyuyorum. İyi kulüpler kendilerini her şeyin üstüne koyar. Kendimi her zaman işime odaklanmam gerektiğini söylüyorum."

Hakan Çalhanoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Birçok takım şampiyonluk yarışına katılabilir: Roma, Napoli harika başlangıç yaptı. Atalanta da öyle. Bilmiyorum başka kim eklenebilir. Geçen seneki zaferden sonra biz favoriyiz."

"Inter'e gelmeden önce Inzaghi ile birkaç kez görüştüm ve beni istediğini söyledi. O her zaman kazanmak için yardım ediyor, ona karşı oynarken de bunu anlıyordum. Çalışma tarzını ve yaşadığı adrenalinle size verdiği motivasyonu anlayabiliyorsunuz."

"Milan'da 10 numara oynuyordum. Ama burada 2 kişi var ve geri dönmem gerekiyor oyun içinde. Onun haricinde çok fazla değişiklik yok. Bence burada iyibir başlangıç yaptım."

Hakan Çalhanoğlu, İnter’de 5 maçta 1 gol 2 asistlik performans serrgiledi.

KAYNAK: NTV SPOR