Son dönemde sık sık İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un ilk 11'inde kendine yer bulan 21 yaşındaki milli savunma oyuncusu Merih Demiral, transfer gündeminin de gözdesi haline geldi.

Yabancı basında büyük takımlarla ismi anılan Merih için Leicester City, Manchester United, Almanya'dan Borussia Dortmund ve Manchester City'nin teklif yaptığı öne sürüldü.

Calciomercato'da yer alan habere göre Merih Demiral için Leicester City 40 milyon euro, Manchester United ve Dortmund ise 35 milyon euro değerinde teklif yaptı.

Rai Sport ise Manchester City teknik adamı Guardiola'nın Merih Demiral'ı ısrarla kadrosunda görmek istediği ifade edildi.. Manchester'ın 45 milyon euro'ya kadar çıkabileceği iddia edildi.. Ancak Serie A ekibi Juventus'ta hem teknik heyet hem de yönetimin genç oyuncuyu bırakmaya niyetinin olmadığı öğrenildi.

Rai Sport muhabiri Ciro Venerato, Juventus kulüp başkanı Andrea Agnelli, başkan yardımcısı Pavel Nedved, sportif direktör Fabio Paratici ve hepsinden öte teknik direktör Maurizio Sarri Merih'i göndermek istemediğini söyledi. Bu sebeple gelen tüm tekliflerin reddedildiği öğrenildi.

Kaynak: Goal.com