İtalya Milli Takımı'nın 55 yaşındaki deneyimli teknik direktörü Roberto Mancini, Raisport kanalında katıldığı bir programda, Balotelli'yi sevdiğini ifade ederken şu açıklamada bulundu;

"O daha çok gençken antrenörü oldum ve çalıştırdım. Onu oynattım. Uzun yıllar olağanüstüydü. Umudum, her şeyi değiştirmek için bir şeyler yapmasıdır. O halen 30 yaşında. Tam anlamıyla fiziksel ve futbol olgunluğunda olabilirdi. Umarım bir sabah uyanacak ve yeteneğini heba ettiğini görecek. Olağanüstü, son derece kibar ve terbiyeli biri. Ona çok defa yeteneğini boşa harcadığını söyledim. Çılgın bir fiziği var." 

Koronavirüs salgını nedeniyle gelecek yıla ertelenen Avrupa Şampiyonası ile ilgili bir soru üzerine Mancini, önlerindeki süreçte UEFA Uluslar Ligi ve Dünya Kupası elemelerinde yapacakları önemli maçlar olduğunu dile getirdi.

Roberto Mancini, el bisikleti yarışında karayolunda kamyonla çarpışarak ağır yaralanan ve durumu kritik olan eski Formula 1 pilotu Alex Zanardi hakkında ise şu ifadeleri kullandı; "Onun için dua ediyorum. Bu sefer de üstesinden geleceğine eminim." 

Kaynak: Goal.com