Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen 26 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Paul Pogba, eski takımı olan Serie A devi Juventus'a geri dönebilir.

Bu sezon sakatlıklardan kurtulamayan yıldız futbolcu Pogba'nın menajeri Mino Raiola, 1-1 sona eren Juventus - Milan mücadeleseini ardından gazetecilere Pogba'nın durumu ile ilgili açıklamada bulundu. Raiola'ya göre Pogba gelecek sezon eski takımının yolunu tutabileceğini şu cümleler ile dile getirdi;

"Paul için İtalya ev gibi. Pogba, Juventus'a geri dönmekten çekinmez, EURO 2020'den sonra bakacağız. Paul en üst seviyede oynamak istiyor ancak Manchester United zor durumdayken kaçıp gidemez."

Menajer Raiola, Pogba'nın geleceği ile ilgili yeni bir spekülasyon yaratmışken La Liga ekibi Valencia'nın orta saha oyuncusu Geoffrey Kondogbia ise milli takımdan arkadaşı Pogba'nın yeniden eski formuna döneceğine olan inancını şu şekilde anlattı;

"Pogba hakkında endişelenmiyorum. Daha önce harika bir futbolcu olduğunu gösterdi. Futbolu bilirsiniz; bir süre saha olmazsanız veya sakatlanır, rutininizi kaybederseniz insanlar otomatik olarak sizi unutmaya başlar. Futbol hep böyle oldu ama Pogba'yı hem saha içi hem de saha dışı çok iyi tanıdığım için tekrar yükseleceğini biliyorum. Güçlü bir karaktere ve zihniyete sahip."

Kaynak: Goal.com