İtalya kamuoyunda Roma ve Inter arasında gerçekleştirilecek olan takas büyük yer kaplıyor. Çizme'de Matteo Politano ve Leonardo Spinazzola, takası her geçen gün daha da ses getirmeye başladı. Roma'da sezon başında Juventus’tan transfer edilen Spinazzola, Aleksandar Kolarov’un gölgesinde kaldı. Aynı şekilde Inter’de geçen sezonu kiralık geçiren ve zorunlu satın alma opsiyonu ödenen Matteo Politano da, Conte’nin gelmesiyle forma yüzü göremedi.

CONTE’NİN KANAT OYUNCUSU ISRARI

Inter’in teknik direktörü Conte’nin ısrarla sol kenara oyuncu istemesi sonucunda sportif direktör Marotta çalışmalara başlamıştı. Önce gündemine Marcos Alonso’yu alan Milano ekibi, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle alternatiflere yönelmiş durumda. Alternatifler arasından en uygun gözüken isim ise Leonardo Spinazzola oldu.

SPINAZZOLA’YA KARŞILIK POLITANO

İtalyan kenar oyuncusu için Roma’nın kapısını çalan Inter, Matteo Politano cevabıyla karşılaştı. Sakatlıklarla başı belada olan Başkent ekibinde; Nicolo Zaniolo, Cengiz Ünder, Justin Kluivert gibi forvet oyuncularının sakatlanması nedeniyle bir türlü ön tarafta istikrarı sağlayamadı. Bu sebeple sorunu çözmek için nokta atışı yapmak isteyen Roma, Spinazzola karşılığında Politano’yu istedi.

Kaynak: Asistanaliz.com