2020 yılı koronavirüs salgını nedeniyle altüst olmasaydı, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yu PSG'de izleyebilirdik.

Bu iddia Fransa'nın önde gelen yayın organlarından France Football'a ait. 

Dünyanın en önemli futbol ödülü olarak gösterilen ve Ronaldo'nun da beş kez kazandığı Ballon d'Or'u dağıtan Fransız spor dergisin'de yer alan habere göre; Portekizli yıldız, 2020 yazında Serie A ekibi Juventus'tan ayrılarak Ligue 1 takımı PSG'ye gitmek istiyordu.

Haberin detaylarında; Cristiano Ronaldo'nun ekim ayında Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı 2-1 yendikleri maçın ardından takımın sahibi Andrea Agnelli, Pavel Nedved, Gigi Buffon ve Jorge Mendes'le birlikte yemek yedi. Ronaldo, maçı kazanmış olsalar dahi gösterdikleri performanstan hiç memnun değildi ve gece boyunca mutsuz göründü. 

Süper yıldızın yakın çevresine dayandırılan iddiaya göre Ronaldo, o akşamın sonunda PAris Saint-Germain'e transfer olmak istediğine karar verdiği ifade ediliyor. Neymar ve Kylian Mbappe ile birlikte oynamak, 35 yaşındaki golcü için önemli bir rüya haline geldi.

Ancak salgınla birlikte Ronaldo'nun bu planları suya düştü. Ronaldo'nun Juventus'ta mutsuz olmadığı fakat takımı yetersiz bulduğu iddia ediliyor.

Öte yandan Ronaldo, 2018-19 sezonu başında transfer olduğu Juventus ile iki Serie A şampiyonluğu yaşadı. Kulübün asıl amacı ise Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşmak. Juve bu sezon Devler Ligi son 16 turu ilk maçında Lyon'a 1-0 kaybetti. Rövanş 7 Ağustos Cumartesi günü oynanacak.

Kaynak: Goal.com