Teknik direktör Hikmet Karaman, Cenk Tosun'un muhtemel Everton transferini haberkarakartal .com sitesine değerlendirdi.

Milli golcü Cenk Tosun ile 2012/2013 sezonunda Gaziantepspor’da birlikte çalıştıklarına değinen başarılı Türk teknik adam Hikmet Karaman;

“Önce Beşiktaş kulübünü tebrik etmek gerekiyor. Bu başarı Beşiktaş yönetiminin Gaziantepspor’dan Cenk’i alarak isabetli bir transfer yapmış olduğunu gösteriyor. Sonra Beşiktaş teknik heyetini, başta Şenol Güneş olmak üzere tebrik etmek gerekiyor. Ayrıca Cenk’in birlikte oynadığı oyuncu grubunu tebrik etmek gerekiyor. Gelişimde katkı sağlayan herkesi tebrik etmek gerekiyor. Bununla birlikte Cenk’in ailesini ve Cenk’i tebrik etmek gerekiyor, Türk futbolunu futbolun beşiği olan İngiltere’de temsil etme başarısını gösterdiği için.

Fakat esas iş şimdi başlıyor. Premier Lig sert bir lig, acımasız kritiklerin olduğu bir lig. Bu güne kadarki çalışmasını üstüne koyarak sürdürmesi gerekiyor. Çünkü Cenk’in orada göstereceği performans arkasından geleceklerin kapısını açacak. Cenk bizim orada gururumuz olacak. Kendisiyle övüneceğimiz başarılara imza atmasını bekliyorum. Tebrik ediyorum, hayırlısı olsun diyorum."


"Ayrıca Cenk’le ilgili attığım twite olumlu tepkiler veren tüm Beşiktaş taraftarına teşekkür ederim.” dedi.