Zonguldak’ta boksun gelişmesinde önemli katkı sağlayan ve Ülkemize bir çok milli sporcu kazandıran boks antrenörü İshak Tiryaki, Covid-19 virüs salgını nedeniyle evde kal çağrısına uyarak sporculara örnek olmaya çalışıyor.

Yaklaşık 24 gündür evde olan ve bahçe kazarak spor yapan İshak Tiryaki, bu örnek hareketiyleherkesin beğenisini aldı. Ayrıca çocuklarıyla birlikte evini boks ringi haline getiren Tiryaki, bilgi birikimlerini çocuklarına aktarıyor.

İshak Tiryaki, ”Bildiğiniz gibi covid-19 virüsü nedeniyle evde kal çağrımızı yapmıştık. Biz de 24 gündür evde kalıyoruz. Bizim için bu dönem iyi geçti. Antrenör olduğumuz için salonlarda, kamplarda, antrenmanlarda oluyorduk. Eşimize, çocuklarımıza zaman ayıramıyorduk. Çoluk çocuğumuzla daha çok vakit ayırma şansımız oldu. Spordan da kopmuyoruz. Evi ring haline getirerek çocuklarımızla antrenman yapıyoruz. Ayrıca bağ bahçe ile uğraşarak antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Evimizde çok mutluyuz. Corona virüsü atlatırsak güzel olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak : Skor