Almanya Milli Takımı'nın ve Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil'in, üvey kız kardeşi olduğu ortaya çıktı. 25 yaşındaki Denise K., Mesut'un babası Mustafa Özil'in kendisinin de babası olduğunu iddia ederek babalık davası açtı.

Alman Bild Gazetesi'ne konuşan beş yaşında bir erkek çocuğu annesi Denise K., Mesut'un ve diğer üç kardeşinin kendisinden haberleri olduğunu söylerken, "Bana hiç istenmediğim hissini vermediler. Tam tersi" dedi.

"BABAM BENİ ARKADAŞLARINA 'BİR TANIDIK' DİYE TANIŞTIRIYORDU"
Mustafa Özil'in kendisini çevresinden sakladığını belirten Denise K., "Babam, Gülizar Özil ile evli iken annemle de beraber olmuş. Gelsenkirchen kentinde beraber bir ev açmışlar. Annem onu çok sevmiş. Onun için her şeyi yapmış. Babam beni arkadaşlarına 'bir tanıdık' diye tanıştırıyordu. Bu bana inanılmaz acı veriyordu” diye konuştu.



ANNEM 11 YAŞIMDA İKEN ÖLDÜ"
Annesi öldükten sonra Köln kentine teyzesinin yanına taşındığını söyleyen Denise, "Annem 39 yaşında ağır bir hastalıktan öldü. 11 yaşından itibaren bana teyzem bakmaya başladı” dedi.

Annesini 2001 yılında kaybettikten sonra da babası Mustafa Özil ile bağının kopmadığını söyleyen genç kadın, 2014 yılında babasıyla arasının açıldığını anlattı. Beş yaşındaki oğlu ve erkek arkadaşıyla birlikte Rheinland'a yaşayan Denise, "Oğlumu sevsin, ona karşı sorumluluğunu yerine getirsin. Başka bir şey istemiyorum ondan" ifadesini kullandı.