Giresunspor'daki oyuncu grubuna inandığını belirten Hakan Kutlu, "Bizi en çok sevindiren şey şu, bu gidişatı değiştirmeyi onlar bizden daha fazla istiyor. O yönde bir çabaları var, ama değişim bir iki günde olmuyor. Zaten hemen yaşanan değişimle uzun süreli başarı da olmaz." şeklinde konuştu.

Hakan Kutlu, kulüp içi yerleşimleri daha iyi yapıp bir oyun planı da oturtarak başarılı olmayı istediklerini vurgulayarak, oyuncularının tavırlarından, duruşlarından ve karakterlerinden son derece emin olduğunu belirtti.

Oyuncuların üzerinde lige kötü başlamanın gerginliği olduğunu belirten Hakan Kutlu, "Saha içinde ve ilerleyen süreçte bu takımın halledilmeyecek sıkıntıları yok. Çok iyi defans oyuncularımız da var, çok iyi libero oyuncularımız da var ama birlikte hareket etmemişiz. Daha fazla sahada birlikte hareket edeceğiz. İlerleyen süreçte oyuncularımın hem defansif hem de ofansif yönde iyi şeyler sergileyeceğinden eminim." açıklamasında bulundu.

Hakan Kutlu, Akhisarspor ile oynayacakları maçı göstererek, sözlerini şöyle bitirdi:

"Bu sene iyi bir giriş yaptılar, şu an da liderler. Bizim camiamızın da, takımımızın da galibiyete ihtiyacı var. Liderle oynamayı zor bir rakip olarak değil bir fırsat olarak görüyorum. Çünkü biz Akhisarspor'u yenip gönderdiğimiz zaman hem oyuncularımın öz güvenleri yerine gelecek hem de şehrin takıma güveni yerine gelecektir. Ben Akhisarspor maçını bir fırsat olarak görüyorum."

KAYNAK: TRT SPOR