Süper Toto Süper Lig'de 18.haftada oynanan karşılaşmada Osmanlıspor evinde Antalyaspor'u konuk etti. 88. dakikaya 1-0 önde giren Osmanlıspor son iki dakikada yediği gollerle Antalyaspor'a boyun eğdi.

Süper Toto Süper Lig'in 18. haftasında Ankara'da oynanan Osmanlıspor-Antalyaspor karşılaşması, izleyicilere muhteşem bir görsel şölen izlettirdi. İki takımın iştahlı ve hırslı futbolu bol pozisyonlara ve nadir görülen bir galibiyete neden oldu. İlk yarının son dakikasında öne geçen Osmanlıspor, ikinci yarının son dakikasında Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'a boyun eğdi.

Temposu yüksek bol gol pozisyonlarının yaşandığı karşılaşmada Osmanlıspor 45.dakikada tecrübeli golcüsü Pierre Webo'nun attığı golle öne geçti ve soyunma odasına galip girdi. İkinci yarıda nefes kesen bir mücadeleye sahne olurken son dakikalarda geride olmanın hırsıyla Antalyaspor ataklarını sıklaştırdı. Ataklarının sonucunu 89.dakikada M'Billa Atame'nin attığı gol ile alan kırmızı beyazlı klüp Antalyaspor, bir dakika sonra Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o 'nun kaydettiği golle skoru 2-1 lehine çevirmeyi başardı ve zorlu Osmanlıspor deplasmanından 3 puanla döndü.

Rıza Çalımbay ile birlikte muhteşem bir form yakalayan Antalyaspor 28 puanla 5.sıraya kadar yükselirken, ligde sahasında üst üste ikinci mağlubiyetini alan Osmanlıspor 26 puanda 8.sırada kaldı.