Bu zorlu karşılaşmanın biletleri yarın saat 14:00 itibariyle satışa sunulacak.

Beşiktaş'ın resmi sitesinden yayınladığı açıklama şu şekilde;

Biletimi nereden satın alabilirim?

Biletinizi www.passo.com.tr , N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz.

Biletler ne zaman satışa sunulacak?

Trabzonspor karşılaşması biletleri 28 Eylül Perşembe günü saat 14.00 itibariyle satışa sunulacaktır.

Kaç bilet satın alabilirim?

Taraftarlarımız, Trabzonspor karşılaşması için kendisi ve bir arkadaşı için toplam iki adet (2 adet) bilet satın alabilir.

Kombinemi sezon içerisinde kaç maç transfer etme hakkım var?

Vodafone Park’dan kombinesi olan taraflarımız, 2017 – 2018 futbol sezonu içersinde kombinelerini 6 maçla sınırlı olmak kaydıyla devir etme hakkına sahiplerdir.

Passolig kartım henüz elime ulaşmadı, maça nasıl girerim?

Passolig kartınız henüz elinize ulaşmadıysa tek maçlık geçiş kartınızı Vodafone Park Bilet Satış Gişesi’nden ya da Akıllı telefonunuzdan Passo uygulamasını indirerek stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Maça gidemeyeceğim kombinemi nasıl değerlendirim?

Kombineniz var ve Trabzonspor karşılaşmasına gelemeyecekseniz kombinenizi kulübümüze devir edebilirsiniz. Devri yapılan kombinenin kulübümüz tarafından satılmasının ardından passo.com.tr hesabınıza bilet ücretinin %60’ı (masrafların düşülmesinin ardından) para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar, bir sonraki sezon kombine yenilemenizde size indirim avantajı sağlayacaktır.

Önemli Not: Kombine koltuğun kulübümüz tarafından satılabilmesi için BJK tarafından satışa sunulan aynı kategorideki koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Gazi / Engelli Tribün bilet talebini nasıl yaparım?

Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Engelli tribün bileti, Vodafone Park engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 28 Eylül Saat 14.00 itibaritle yapılacak talepler sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

Önemli Not: Gazi BJK taraftarlarımız, engelli talep formunun “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir. Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 315TL
Kategori 2 : 295TL
Kategori 3 : 265TL
Kategori 4 : 235TL
Kategori 5 : 215TL
Kategori 6 : 195TL
Kategori 7 : 120TL
Kategori 8 : 110TL
VIP : 650TL
1903 A-E BLOK : 650TL
1903 B - D BLOK : 700TL
1903 C BLOK : 750TL

0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.