Geçtiğimiz sezon Mersin İdman Yurdu’nun ligi yedinci sırada bitirmesinde büyük pay sahibi olan Milan Mitrovic, Sporcope’a konuştu. Bu sezon ligin ilk yarısında çoğu maçta yedek kalmasını, eski teknik direktörleri Bülent Korkmaz’ın tercihi olduğunu belirten Mitrovic, kulübün sorunları nedeniyle takım içinde bir sinir harbi yaşandığını belirtti.

Geçtiğimiz sezon 6 gol atan ve kırmızı kart görmeden sezonu tamamlayan 27 yaşındaki Sırp stoper, hayalinin ise taraftarına hayran olduğu Beşiktaş formasını giymek olduğunu söyledi.

-Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken takımı Mersin İdman Yurdu, ligin ilk yarısında çok kötü bir performans ortaya koydu. Bunun sebepleri nelerdi?
Futbolda her şey olabilir. Bir sezon önce nerede olduğunuzun hiçbir önemi yok. Bu sene çok kötü bir durumdayız. Chelsea örneği de gözümüzün önünde. Çok iyi bir kadro ancak kazanamıyorlar. İlk yarıda hatalarımızın nerede olduğunu gördük. Artık geriye bakmamamız gerekiyor, önümüze bakıp kalan maçları kazanmalıyız. Umarım ikinci yarı hem takım hem de benim adıma daha iyi olacak.

-Mersin İdman Yurdu’nu lig sonunculuğuna götüren hatalar neredeydi?
Sezon başında başladığımızda birbirimize iyi kenetlenemedik. Tüm Türkiye’nin gördüğü sorunlarımız vardı umarım bu sorunları artık aşmışızdır. Çok büyük bir stres içindeydik. İkinci yarıda futbolcular olarak kardeşçe bir ortam oluşturmalıyız. 




Kaynak: Sporcope.com