Ersun Yanal: "Üzgün değilim, futbol adına sevinçliyim.  Beşiktaş Türkiye'nin en formda ve en donanımlı takımı oldu. Bunu da hak ediyorlar, tebrik ediyorum. Önemli olan, kaybederken kazanmak. Bugün kazanan ve kaybeden var ama, futbol ciddi anlamda kazanıyor. Bugün oyunculara 'Sizin emeğinize sağlık, kimse üzülmesin. Gelişiyorsunuz, büyüyorsunuz' derim''

Hugo Rodallega: "Beşiktaş gerçekten çok iyi bir takım, top onlardayken onlara karşı oynamak kolay değil. Fabri'ye baktım, önde olduğunu gördüm santrada. Vurdum ancak, maalesef gol olmadı''

Nevzat Aydın: "Maçın hakemi insiyatif haklarını Beşiktaş lehine kullandı ama buna da hazırlıklıydık"

Şenol Güneş: "Oyuncularımla gurur duyuyorum. Trabzonspor iyi takım. Onlar da iyi işler yaptı, biz de. Çok hatalar yaptık. Bu hataları yaparsak, Lyon'da işimiz zor. Rakipten bu hataları yaparak 3 tane gol yiyorsunuz. Maç berabere bitse de, üzülmezdim. Dusko Tosic bugün istekliydi ama, çok hatalar yaptı. Quaresma'nın durumuna bakacağız. Hücum olarak iyiyiz ama, Lyon maçında rakibin baskısına nasıl cevap vereceğiz, bakacağız.

Atiba Hutchinson: "Gerçekten çok eğlenceli bir maç oldu. Birçok pozitif iş yaptık. Bazı hatalar da yaptık, bunları düzeltmemiz gerekiyor.
Ceza sahasında bir boşluk vardı ve koşu yaptım. Benim tek yapmam gereken kafamı uzatmaktı, dokundum ve gol oldu''

Cenk Tosun: "Babamızı kaybettik, mekanı cennet olsun. Golü onun için attım. Golden sonra da şükrettim, secdeye yattım. İlk yarıda bize yakışmayan bir gol yedik. Devre arasında hocamız gerekenleri söyledi. Burada 3-2'den 4-3'e geri dönmek kolay değil. Herkes her şeyini verdi ve önemli bir galibiyet aldık. Çok büyük bir galibiyet aldık"

Ahmet Nur Çebi: "Ortalamanın üzerinde bir maç yönetti hakem. Tartışılacak çok şey olduğunu düşünmüyorum, başarılı olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş iyi bir takım, Lyon da iyi takım. Daha önce de söylediğim gibi, erken final olacak gibi gözüküyor"

Gökhan Gönül: "Keyifli bir maç oldu. Kazanan taraf biz olunca, biz bunun keyfini daha fazla yaşıyoruz. Trabzonspor için üzücü olacaktır. Rodallega'nın santradan direğe çarpan topu gol olsa, müthiş bir gol olurdu, ama en şık gol bana göre Talisca'nın golüydü"