Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Kasımpaşa, Bursaspor'u 5-3 yendi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maça ev sahibi Kasımpaşa çok hızlı başladı. Henüz  3. dakikada Oscar Scarione ile 1-0 öne geçti. Bu gole Bursaspor'un cevabı geçikmedi 9. dakikada Bakumbu skoru eşitledi. Bu sefer ilk golde büyük hata yapan İlhan Eker dakikar 18'i gösterirken kornerden gele topa güzel bri kafa vuruşuyla Kasımpaşa'yı 2-1 öne geçirdi. İlk yarıda goller bitmedi... Bursaspor'un 2 golü adeta derslik niteliğindeydi.. Mükemmel paslaşmaların sonunda Volkan Şen, topu köşeye bıraktı ve ilk yarının skorunu belirledi. 2-2

İkinci yarıda da goller ve pozisyonlar devam etti.  51. dakikada Andre Castro, Paşa'yı bir adım öne geçirirken Portekizli oyuncuya gol ikramını yapan Tunay Torun ise maçtaki 3. asistine imza attı.

Pes etmeyen Bursaspor yine gecikmeden Volkan Şen'in nefis plase golüyle verdi ve 57'de skor 3-3'e geldi.

Zorlu mücadelede dakikalar ilerledikçe Önder Özen'in öğrencileri orta sahadaki çekişmeyi lehine çevirmeye başladıkça Bursaspor kalesinde pozisyonlar bulmaya başladı. Bunun neticesini 71'de Malki ile alan ev sahibi takım, 87. dakikada Eren Derdiyok'un harika serbest vuruşuyla farkı 2'ye çıkardı ve derin bir nefes aldı.

Kalan dakikalarda Bursaspor farkı azaltma adına son kozlarını ortaya koyarken girişimler sonuç vermeyince 8 gollü maç Kasımpaşa'nın galibiyetiyle noktalandı: 5-3.

Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 35'e çıkarırken dördüncülük mücadelesi veren Bursaspor bu yarışta büyük yara alarak 47'de kaldı.