Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor, Osmanlıspor'u konuk edecek.. Kadir Has Stadı'nda saat 21:45'te başlayacak olan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Ligin ilk iki haftasında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 3 puanı buluanan Kayserispor, henüz puanı bulunmayan Başkent ekibi Osmanlıspor karşısında taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.

Yeni sezon öncesi transfer dönemini Asamoah Gyan, Cristian Sapunaru, Tiago Lopes, Fernando Boldrin gibi flaş transferlerle geçiren Kayserispor, kesin olarak 3 puanı kazanmak istiyor.

Birçok futbolcusuyla yolunu ayıran, Özer Hurmacı, Souleymane Doukara, Andreas Maxsö'nün yanı sıra son olarak Josue'yi kadrosuna katan Osmanlıspor ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Kayserispor'da Asamoah Gyan'ın durumu belirsizliğini koruyor. Osmanlıspor'da ise Karcemarskas ve Koray Altınay forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Muammer, Levent Gülen, Şamil Cinaz, Sapunaru, Atila Turan, Badji, Kana-Bıyık, Varela, Güray Vural, Deniz Türüç, Umut Bulut

Osmanlıspor: Hakan, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Maxsö, Tiago Pinto, Lawal, Hasan Kılıç, Tugay Kaçar, Musa Çağıran, Aminu Umar, Serdar Gürler