Spor Toto Süper Ligi'ne yeniden yükselmeyi başaran ve yeni bir yönetim ile güçlü bir ekip kurmayı planlayan Kayserispor Yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı aldı.

Tarih belli oldu
Kulüp adına atılacak adımlarda daha rahat hareket etmek isteyen Kayserispor Başkanı Hilmi Derinel, Mali Genel Kurul yapılması kararı aldı. Kayseritempo.com'un haberine göre; Kayserispor Yönetimi, 40 Milyon TL'nin üzerindeki borçların altından kalkmak ve yeni harcamalar için Genel Kurul delegelerinden yetki isteyecek. Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Mehmet Demir, yaptığı açıklamada "Kayserispor'umuzun önünü açabilmek, ayakları yere basan projeler üretip bunları hayata geçirebilmek adına Mali Genel Kurul yapmamız gerekmektedir. 20 Haziran günü Kadir Has tesislerinde bunu gerçekleştireceğiz. Eğer ilk genel kurul toplantısında gerekli çoğunluğu sağlayamaz isek Genel Kurul toplantımızın ikincisi 27 Haziran günü gerçekleştirilecek" dedi.

Rekor satış var
Kayserispor'un yeni sezonda muhakkak suretle başarılı olması için çaba sarfedildiğini de dile getiren Basın Sözcüsü Mustafa Mehmet Demir, "Bir iki gün içerisinde teknik direktörümüzü kamuoyuna açıklayacağız. Taraftarımızın endişesi olmasın. Güzel bir atmosfer oluşturulacak. Bu da oluşmaya başladı. Kayseri halkı, değerli işadamlarımız ve kıymetli taraftarlarımız Localara büyük ilgi gösteriyor. Elimizde bulunan 52 locadan yüzde 60'ı satılmış durumda. Bu son yılların rekor satışıdır. inşallah lig başlayana kadar elimizde bulunan locaları da satacağız ve Kadir Has'ı misafir takım değil Kayserispor stadı yapacağız" diye konuştu.