Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, şanssız goller yemelerine rağmen beraberliği kurtardıklarını vurguladı.

Siyah beyazlı ekip Kasımpaşa karşısında duraklama anlarına 3-2 yenik girmesine rağmen, Oğuzhan'ın penaltısıyla bir puanı kurtarmayı başardı.

Maçın ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Oğuzhan "Bu maçtan önce en golcü takım olduğumuz için bizim 3 gol atmamız belki insanları şaşırtmamıştır. İyi başladık maça ancak geri düştük. Beraberliği yakalasak da Donk'un güzel golüyle yeniden geri düştük. Yine vazgeçmedik ve baskıya devam ettik. 2-2'yi yakaladık. 2-2'den önceki ve sonraki dönemde çok iyi oynadık. Ama 2-2 iken çok saçma bir gol yedik. Top birden Eren'in önünde kaldı. Maçın son anlarında ise penaltı kazandık. Müdahale bilinçli mi yoksa bilinçsiz mi bilmiyorum ama sonuçta penaltıyı kazandık." sözlerini kullandı.

Penaltı atışını kullanmayı istediğini belirten genç yıldız, "Maçtan önce penaltıcı olarak Gomez ve benim adım yazıyordu. Ben atmak istedim ve çok şükür gol oldu." dedi.

Maçın ardından Beşiktaş 23 puanla Spor Toto Süper Lig'deki liderliğini sürdürdü.