Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Süper Lig ekipleri Galatasaray ve Fenerbahçe bir yıldız oyuncu için daha karşı karşıya geldi...

Takvim'in haberine göre; Danimarka Ligi ekiplerinden Nordsjaelland forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Mohammed Kudus için iki ezeli rakip transfer yarışında.

Ganalı genç orta saha futbolcusunun transferinde kimin mutlu sona ulaşacağı ise merak konusu. 

Sarı Kırmızılı takımda deneyimli teknik direktör Fatih Terim, yönetime verdiği raporda genç orta saha oyuncusunun kesinlikle alınmasını istediği iddia edildi. Galatasaray'ın gelecek sezon genç oyuncu ağırlıklı transferler yapacağı da iddialar arasında.

Öte yandan Sarı Lacivertli ekip ise 19 yaşındaki Mohammed Kudus'u iki yıldır takip ediyor. Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Comolli'nin geçtiğimiz sezon bizzat Nordsjaelland'la Ganalı futbolcu için görüştüğü öne sürüldü.

Kudus bu sezon Danimarka ekibiyle 19 maçta forma giydi.

Bu karşılaşmalarda 9 gollük performans serileyen genç oyuncu, 1 de asist yaptı. Genç yıldız Mohammed Kudus'un kulübüyle olan sözleşmesi önümüzdeki yıl sona eriyor.

Kaynak: Super Haber