Tripple 44 Academy'nin "Küçük Ronaldo" lakaplı 17 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Peter Olawale, 3 büyüklerin takibinde.

Goal.com'da yer alan habere göre; Brezilya U17 Dünya Kupası'nda Nijerya ile dikkatleri üzerine çeken genç sol kanat oyuncusu Olawale için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray teklif götürdüğü öne sürüldü.

Sarı Kırmızılı ekibin Olawale için 500 bin euro'luk teklif yaptığı haberin detaylarında yer aldı. İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın da Olawale için devrede olduğu ancak İspanyol ekibinin yaptığı teklifin Galatasaray'ınkinden daha düşük olduğu ifade edildi.

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un da transfer yarışına dahil olduğu ve Nijeryalı kanat oyuncusu için tüm imkanlarını zorlayacağı belirtildi.

Olawale'nin temsilcisi Olatunji Samuel Okuku, transfer iddialarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Olawale için bizimle temasa geçtiği doğru fakat onları geri çevirdik. Teklifler çok cazip ancak Olawale'yi düzenli olarak oynama garantisi olan bir takıma göndermek istiyoruz. Başka kulüplerle de görüşüyoruz ancak onların adını vermeyeceğim. Mart ayının sonunda Avrupa'da bir takıma gidip profesyonel kariyerini sürdüreceğini söyleyebilirim" 

Kaynak: Goal.com