Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen deneyimli futbolcu tekrar Bursaspor'a dönebilir.

Bursaspor'un 4 milyon 360 bin liralık elektrik borcunu üstelenerek ödeyen Yeşil Beyazlı kulübün başkan aday adayı Serdar Acarhoroz'un Bursaspor yıldız futbolcusu Fernandao ve menajeriyle yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini ayrıca yıldız futbolcuyu önümüzdeki hafta Bursa'da ağırlayacağı ifade edildi.

Medya danışmanları ve ekibiyle birlikte her gün bir projeyi paylaşacaklarını belirten Acarhoroz şu açıklamada bulundu;

"Sosyal Medya üzerinden şahsıma yöneltilen kara propaganda hoş değil. Ben taraftarımızı anlıyorum maalesef geçmişte yaşadığımız acı tecrübelerden dolayı güven sorunları var. Her gün yapacağımız açıklamalar sayesinde taraftarımız bizi daha iyi tanıyacaktır. Taraftarımıza buradan ilk sürpriz görüşmemizi duyurmak istiyorum. Camiamızın yakından tanıdığı bir isim olan Fernandao ile görüşmelerimizi sonlandırmak üzereyiz. Fernandao, menajeri ile bu hafta içerisinde Bursa’ya gelecek ve yeni sürprizlerimizle birlikte son gelişmeleri sizlerle paylaşmış olacağız" 

Öte yandan şuan kulüpsüz bulunan 34 yaşındaki oyuncu ülkemizde 2014/15 sezonunda Bursaspor ve 2015/18 yılları arasında da Fenerbahçe formasını terletmişti.

Kaynak: NTV Spor