2003-2015 yılları arasında Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen ve Sarı Lacivertli takım ile 5 Türkiye Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Türkiye Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan 39 yaşındaki futbolcu Selçuk Şahin, şu an TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un formasını terletiyor.

Bursaspor, geride kalan 28 haftada topladığı 46 puanla 1. Lig'de Hatayspor ve  Erzurumspor'un gerisinde üçüncü sırada yer alıyor.

39 yaşındaki futbolcu, Spor Arena'nın Instagram canlı yayınına konuk oldu ve Uğur Yapıcı'nın sorularını yanıtladı.

Selçuk Şahin'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

''HERKESİN HAYAL EDECEĞİ ŞEYLERİ BAŞARDIM''

Benim adıma başarılı bir futbol kariyeri oldu. İşimi sevdiğim için kendime dikkat etmeye, olabildiğince kendimi zorlamaya çalışıyorum. Az önce 2003'teki 2-2 biten Brezilya maçını izledim. 17 yıl geçmiş. O dönemde yeni yeni genç futbolcu olarak Fenerbahçe'ye gelmeden İstanbulspor dönemimdi. O Konfedarasyon Kupası'ndan sonra da Fenerbahçe'ye gelmiştim. Bir sürü şey yaşadığım bir kariyer. Şu anda da çok önemli bir camiada kaptanlık yaparak futbol kariyerimi sürdürüyorum. Keşke şu andaki kafa yapım 2003'te de olsaydı diyorum. Fenerbahçe'de de herkesin hayal edeceği şeyler başardım.

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

''Futbolu bırakma düşüncesi var ama bir yıl daha oynamak, sonra da önüme bakmak istiyorum. Futbolu Bursaspor'da bırakmak isterim. Futbolculuk kariyerim bittikten sonra hayatımı devam ettirmem gerekiyor. Şu anda teknik direktörlük düşünüyorum. Fenerbahçe'den bir teklif gelirse bizim için şereftir. Seve seve kabul ederiz. Futbolculuktan sonra da teknik direktörlük adına Fenerbahçe'de başlamak bir keyif olur.''

RONALDİNHO SÖZLERİ

''21 numarayı neden giydiğim soruluyor. Zidane'ın üzerinde 21 numara vardı. İstanbulspor'a giderken de 21 yaşındaydım. Hem bu yüzden, hem de Zidane için bu numarayı aldım. Bana da şans getirdiğini düşündüm. Uğurlu geldiğine inandığım için 21'e hep devam ettim. Kariyerim boyunca karşılaştığım ve beni en çok zorlayan oyuncu Ronaldinho'ydu. Çok kıvrak ve esnek bir futbolcu. Kaltesini tartışmaya bile gerek yok.''

Kaynak: Goal.com