Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda soruları yanıtladı. lerin nokta atışı olduğunu söyleyen başkan Usta, kadroya katılacak yeni isimlerle ilgili olarak geniş açıklamalar yaptı. İşte Usta'nın ağzından transferlerde son durum:

BURAK YILMAZ'IN DÖNECEĞİNİ BİLİYORDUK
"G.Saray'a 5 milyon Euro'ya gitmişti. Çin'e gittiğinde de 1,8 milyon Euro daha kazancımız oldu. Trabzonspor'a kazandırdıkları var. Çin'e giderken bizim aldığımız rakamın üzerine bir miktar daha koyarak Burak'ı Trabzonspor'a kazandırdık. Gittikten sonra da Trabzonspor'la bağını hiç koparmadı ve buraya ilgisini hiçbir zaman bırakmadı. Türkiye'nin önemli bir santrforunu konuşuyoruz. Türkiye'ye dönecekse yeri Trabzonspor olmalıdır diye düşündük, öyle de oldu."

SERDAR TAŞÇI'YI KISA SÜREDE BİTİREBİLİRİZ
"Stoper ihtiyacımız var, kamuoyu çok iyi biliyor ki 'yla uzun zamandır ilgileniyoruz.
Başka oyuncular gündeme gelse de fayda-maliyet analizleri ve kalite olarak bakıldığında Serdar'ın daha anlamlı olduğunu düşündük. Bizim yerli kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var. Serdar'ın da Trabzonspor'a gelme konusunda kesin bir kararlılığı var. Stoper bölgesinde oyuncu ihtiyaçları olduğu için kulübü vermek istemiyor. Ümit ederim ki kısa süre içerisinde bitirmiş oluruz."

JOSE SOSA VEYA SİSSOKO, YA DA HİÇBİRİ!
"Ofansif bölgede serbest oynayacak bir oyuncuya ihtiyacımız olabilir.  ve Moussa Sissoko ile görüşüyoruz. Sissoko, Tottenham'ın 35 milyon sterline aldığı bir isim. Eğer kulübü kiralanmasına müsaade ederse böyle bir durum olabilir. İkisinden birisi olacak mı? Ya da hiçbirisi olmayacak mı? Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz."