Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e ara verilmişti.

Süper Lig'de lider konumunda bulunan Trabzonspor, lige verilen bu arada transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Listesindeki oyuncular için temaslarını sıklaştıran Bordo Mavili kulüp, Galatasaray'ın da transfer listesinde olan yıldız futbolcu için girişimlerini sürdürüyor.

Lig'de gösterdiği performansla adından son dönemde oldukça söz ettiren 28 yaşındaki futbolcu Trabzonspor'a yeşil ışığı yaktı. 

Kovid-19 virüsü nedeniyle futbol dursa da Karadeniz ekibi transferde hareketli günler geçiriyor. Trabzonspor yerli kontenjanını arttırmak ve kalite katmak için eski futbolcusuna göz dikti.

Bordo Mavili takım, kariyerini Göztepe'de sürdüren Serdar Gürler için harekat başlattığı iddia edildi.

Son 2 sezonda yaptığı çıkışla adından söz ettiren 28 yaşındaki futbolcu için La Liga2 ekiplerinden Huesca'dan fiyat istendi. Serdar, Osmanlıspor'da forma giyerken İspanyol ekibinin dikkatini çekmiş ve buraya transfer olmuştu.

Bu sezon ligin hücumda en etkili oyuncularından biri olan 28 yaşındaki deneyimli futbolcu için Bordo Mavili teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetimle görüştüğü ifade edildi.

Tecrübesi ve kalitesiyle takıma büyük fayda katacağını düşünen Çimşir "Mutlaka alalım" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Bunun üzerine Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu ve transfer komitesi de videokonferans yöntemiyle Huesca ile pazarlığa oturduğu belirtiliyor.

İspanyol ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Serdar Gürler de kariyerinde bir kez daha Trabzonspor formasını giymeye sıcak bakıyor.

Kaynak: Super Haber