2015'te Akhisar'a transfer olan ve Ege ekibinde gösterdiği performans sonrasında 2016-17 sezonunun devre arasında Trabzonspor'a imza atan Kolombiyalı forvet Hugo Rodallega, Kayseri karnesi dikkat çekiyor.

Geçen hafta boş geçti

Türkiye kariyerinde Sarı-Kırmızılılar'a 6 kez rakip olan 33 yaşındaki futbolcu, 4 kez fileleri sarsarken, 1 de asist yaptı. Geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe karşılaşmasını boş geçen tecrübeli oyuncu, Kayseri ağlarını sarsarak gollerine devam etmeyi hedefliyor.

Hazırlıklar devam ediyor

Ligin 31. haftasında yarın Kayserispor ile karşılaşacak olan Karadeniz ekibi, dün yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Joao Pereira ile Ogenyi Onazi katılmadı. Bordo-Mavililer ısınmanın ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken, basına kapalı olarak yapılan çalışmanın son bölümünde ise oyuncular şut idmanı yaptı.

İdman sonrasında takım yemeği

Fırtına'nın dün sabah 11.00'de gerçekleştirilen antrenmanının ardından Bordo-Mavili futbolcular ve teknik heyet Trabzon'daki bir otelde bir araya geldi. Burada hep beraber öğle yemeği yiyen Bordo-Mavililer, hoş vakit geçirdi. Teknik direktör Ünal Karaman'ın takımda yarattığı aile ortamı da yönetimin takdirini kazandı.

Karaman'la 4 yıl sonra...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 4 yıl sonra 3. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 27 Ocak 2008'de Konyaspor ile Ankaraspor (Osmanlıspor) arasında oynanan maçta Ünal Karaman, Ankaraspor'u çalıştıran Hikmet Karaman'a 3-1 mağlup olmuştu. İki teknik adam son olarak 28 Ocak 2015'te Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1 biten maçta rakip olmuşlardı.

Trabzonlular'dan büyük jest

Trabzon ile Kayseri taraftarları arasında yaşanan dostluk yarın oynanacak kritik maç öncesinde de devam edecek. Bordo-Mavili futbolseverler, Trabzon'a gelecek Kayseri taraftarlarını şehir girişinde karşılayacak. Daha sonra iki ekibin taraftarları hep beraber Medical Park Stadyumu önünde iftar yapacak. İftarın ardından ise futbolseverler, tribünlerdeki yerlerini alacak ve takımlarını destekleyecek. 




Kaynak:Posta