Trabzonspor'un ''elden çıkarılacaklar'' listesinde yer alan ve gelecek sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan N'Doye, Slovakya'daki ilk etap kampında yer almamıştı.

Trabzonspor'da satış listesinde yer alan forvet oyuncusu Dame N'Doye'nin takıma dönmesine sıcak bakıldığı ve oyuncunun teknik heyetle yapacağı görüşmenin ardından durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da satış listesine konulan ve kadro dışı bırakılarak takımdan ayrı olarak çalışmalarını gerçekleştiren forvet oyuncusu Dame N'Doye'nin, geri dönüş yolu açıldı. Yeni sezonda zengin bir hücum hattına sahip olmak isteyen teknik direktör Ersun Yanal'ın, Güney Koreli golcü Hyun-Jun Suk ile yapılan anlaşmanın ardından rahat bir nefes aldığı ancak hücum hattına yine de alternatif istediği öğrenildi.

UEFA'dan getirilen kısıtlamalar nedeniyle transferde hareket alanı kısıtlı olan bordo mavililerde teknik direktör Yanal'ın, Trabzon'da takımdan ayrı olarak çalışan N'doye'nin kampa katılmasına onay verdiği belirtildi. Kadro dışı oyuncuları çalıştıran teknik heyetin de Trabzon'daki antrenmanların tamamına katılan 31 yaşındaki golcü oyuncu hakkında olumlu rapor sunduğu kaydedildi. Macaristan kampına katılması beklenen N'doye'nin, Ersun Yanal ile yapacağı son görüşmenin ardından takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı ifade edildi.

Bu arada, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Mustafa Yumlu ve yeni sezonda da kadroda tutulacağı söylenen Serge Akakpo'nun akıbeti belirsizliğe neden olmuştu. Macaristan'da devam eden 2'inci etap kamp çalışmalarında yer alan iki savunma oyuncusunun, kampın ardından Trabzon'da yapılacak toplu imza töreninde yeni sözleşme imzalayacakları belirtildi.

Bu arada, Trabzonspor'un yeni mabedi Akyazı Stadı, yeni sezona yetiştirilmeye çalışılıyor. Başkan Muharrem Usta'nın daha önce yaptığı 'kamp dönüşü Akyazı'ya geçeceğiz' söylemi sonrası Akyazı'da çalışmalar hız kazanmıştı. Ancak, 13 Ağustos'ta Macaristan kampını noktalayıp Trabzon'a dönecek olan bordo mavililerin, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kalma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Futbolcuların konaklayacakları binanın yapımının tamamlandığı ancak bazı çalışma alanlarının henüz hazır hale gelmediği ve bu nedenle bir gecikmenin söz konusu olabileceği öğrenildi.

Kaynak : DHA