Spor Toto Süper Lig'de 2017-18 sezonunun son haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, güzel bir sezon geçirdiklerini söyledi.Çalımbay, maç sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Ben ve ekibim burada sıkıntılara rağmen güzel sezon geçirdiğimize inanıyoruz. Son maçımızı da böyle şekilde bitirdiğimiz için mutluyuz. Son maçımızı galibiyetle kapattığımız için mutluyuz. Çok güzel bir sezon geçirdik. Zaman zaman sıkıntılar da yaşadık ama Trabzonspor'da çalışmaktan dolayı mutlu oldum. Futbol oynadığım dönemde Trabzon'a geldiğimde hep çok heyecanlanıyordum.
Trabzon benim için önemli bir yerdi. Anadolu'dan çıkmış 3 büyüklerle yarışmış, iyi yerlere gelmiş, şampiyonluklar yaşamış bir takım. Buralarda bulunmak güzel şey. Sezon başı gelip başlamak çok farklı bir şey olurdu. O da bizim şansızlığımız. Ben ve ekibim burada sıkıntılara rağmen güzel sezon geçirdiğimize inanıyoruz. Son maçımızı da böyle şekilde bitirdiğimiz için mutluyuz."

Çalımbay, bu tür maçların kolay olmadığını kaydederek, "Mücadele etmezsen konsantre olmaz, oyun disiplininden koparsan bu maçlar zor olur. İkinci yarı oyuncu ve taktik değişikler yaradı 3 gol bulduk. Camiaya, taraftarlara teşekkür ediyorum. Trabzonspor'a çok başarılar diliyorum" diye konuştu.