Trabzonspor’da, 5 - 6 Aralık tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulda Celil Hekimoğlu ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ardından Muharrem Usta, Tahsin Usta ve Temel Eyüboğlu da adaylık başvurusunu yaptı.

Başkan adayı Muharrem Usta'nın listesinde bulunan Suat Şen, bugün Divan Başkanlık Kurulu ofisine gelerek, Usta’nın adaylığıyla ilgili belgeleri Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen'e teslim etti. Kısa bir süre sonra da önce Tahsin Usta, ardından da Temel Eyüboğlu bizzat gelerek adaylık başvurularını yaptı. Başkan adaylıkları için gerekli evrakları Sürmen’e teslim eden adaylar, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Camianın olumsuz gelişmelerden etkilenmemesini isteyen Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, genel kurulun bayram havasında geçeceğini belirtti. Sürmen, “Yalnız oraya üye dışına da kimsenin alınmayacağının bilinmesini istiyorum. Şölen havasında geçecektir. Bundan herkes emin olmalı. Özellikle bayanlardan rica ediyorum. Bu kongrenin heyecanı nedeniyle risk düşünüp de gelmemezlik etmesinler. Böyle bir şöleni kaçırmalarını tavsiye etmem." dedi.